Wat krijg jij?

Oprechte waardering. Voor jou én je werk.

Uiteraard is alles hier gewoon goed geregeld: vakantiedagen, flexibiliteit, remote werken, lease auto en een laptop van de zaak. Maar wat we je écht bieden is een leuke werkplek, met toffe collega’s, gave projecten – waar je betrokken bent en niet alleen op geplaatst wordt. En natuurlijk persoonlijke waardering.

“Kom maar op met dat contract. Ik heb er zin in.”

Dit bieden wij jou:

En dit zijn geen loze beloftes.

 • Waardering met een goed salaris 
 • Een leaseauto
 • Een telefoonabonnement
 • Een laptop met keuze uit diverse modellen
 • Collectieve pensioenregeling
 • 30 vakantiedagen per jaar
 • Gave Rubix-uitjes 
 • Gezellige collega’s, met focus op kennisdeling
 • Royale opleidingsmogelijkheden
 • Innovatieplatform voor het pitchen van jouw ideeën
 • Flexibiliteit
 • Mis je nog iets? We horen het graag!

Is er nog meer?

Jazeker, wat dacht je van cultuur

Werken is zoveel meer dan alleen een functie met mooie arbeidsvoorwaarden.

Samenwerken aan toffe projecten, het hebben van een gezamenlijke ambitie en ruime mogelijkheden om technisch topfit te blijven, het is allemaal onderdeel van onze cultuur, ons DNA. Ook zeker erg belangrijk om mee te nemen bij het maken van jouw carrièrekeuzes!

Want je doet je werk met passie en plezier bij een werkgever die past bij jouw ambities en wensen.

join our club

Technisch fit blijven

Samen staan we sterk

Een omgeving creëren die net zo flexibel, vooruitstrevend en toekomstgericht is als het werk dat we zo graag doen, maar dan voor jouw carrière. Natuurlijk!
Bij Rubix blijf je continu in beweging. We houden je geestelijk fris en gezond. Zo leer je onder andere van onze technisch toonaangevende partners en uiteraard van onze eigen experts.

Je vergroot jouw kennis over bestaande marktoplossingen door middel van erkende certificeringen alsook speciaal ontwikkelde trainingsprogramma’s. Naast het vergroten van je kennis en vaardigheden zijn we toegewijd aan het voortdurend verbeteren van jouw persoonlijke ervaring als Rubix’er. Coaching is key.

Samenwerken aan gave projecten?

Yes you can!

Integrating the Future

De toekomst ligt aan je voeten

Bij Rubix lopen we voorop in ons vak. We realiseren een digitale toekomst voor onze klanten door data, technologie en systemen te verbinden.‘Integrating the Future’ is dan ook de slogan die wij als Rubix hanteren. Om dit alles voor onze klanten te kunnen creëren zoeken we talenten in ons vakgebied.

Die talenten die willen ontdekken wat er mogelijk is, verbinding zoeken met vernieuwende state of the art technologieën en meerwaarde nastreven met oplossingen die net dat ene stapje verder gaan dan de initiële klantvraag. Wij noemen deze mensen vaak toppers, of the nerds binnen ons domein.

Samenwerken

Ons DNA

Samenwerken, het is binnen Rubix een combinatie van onder andere innovativiteit, positiviteit en humor. Het vormt ons DNA.

We werken dan ook met passie samen in een fijne omgeving boordevol ideeën. En zeg nou zelf, wat is is er nou fijner dan samenwerken met briljante, innovatieve mensen.

Wij zijn meer dan alleen wat er op ons visitekaartje staat. Kom het ervaren!

Naar Vacatures