Integratiegoeroe – Lead Integratie Architect

32 - 40 uur, 's-Hertogenbosch, Nederland

Welkom! Supertof dat je mogelijk geïnteresseerd bent in de kansen die onze Integratie & API practice biedt!

Met onze kennis en ervaring voegen wij waarde toe zowel binnen de jarenlange, duurzame relaties met onze klanten als met onze collega’s. Klanten weten ons daarom steeds sneller en beter te vinden Het is dan ook dat we, met deze openstaande vacature, onze armen spreiden en jou als mogelijke kandidaat met open armen ontvangen.

Maar wat houdt de functie precies in? En bij welk bedrijf kom je te werken? First things first, je hebt helemaal gelijk. Laten we snel verder gaan en inzoomen op deze, oh zo belangrijke, vragen.

Wacht…voordat we echt verder gaan; pak eerst even een bak koffie of wat anders natuurlijk.

Ok, daar gaan we dan.

We hebben het hier dus over de rol van ‘Integratie goeroe’/Lead Integratie Architect. Voor deze uitdagende rol zijn we dan ook op zoek naar een nieuwe collega, die met passie en plezier in het leven staat. Je komt, met jouw ervaring en kennis, te werken in een paar teams bestaande uit echte vakidioten. Kortom, mensen die het fijn vinden om in een hechte en fijne sfeer bezig zijn met hun passie. Deze passie heeft bij iedereen een andere uiting. De een is wild van Cloud, de ander is gek van Development of Integratie. Een andere groep zit met smart te wachten op datasets waar ingedoken kan worden.

Even wat meer over Rubix

Wij bij Rubix kijken samen vooruit, naar mogelijkheden, uitdagingen en natuurlijk innovatie. Wij geloven er dan ook sterk in dat digitale transformatie nieuwe kansen creëert. Niet alleen voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers en partners.

De basis van een digitale organisatie is gebouwd op de mogelijkheid om alles en iedereen naadloos met elkaar te verbinden. Om de grenzen van de organisatie te overschrijden en samenwerking tussen organisaties te faciliteren en te verrijken. Omarming van huidige vooruitstrevende innovatieve technologieën en concepten vormt het fundament om nieuwe mogelijkheden te benutten.

Ook intern werken we continu aan het creëren van een vooruitstrevende werkervaring en beleving. Een beleving die in onze ogen agile en vernieuwend moet zijn. Een omgeving die dan ook terug moet stralen op onze klantprojecten. Wij zetten hiervoor onze verscheidenheid aan talent in om hiermee digitalisering op alle fronten mogelijk te maken. 

Ons kennisarsenaal is onderverdeeld in diverse en elkaar overlappende disciplines en daarmee core competenties. Binnen deze disciplines, of het nou Integratie & API-management, Applicatie Modernisatie of Data Driven betreft, wordt er voortdurend verkennend gekeken naar de nieuwste en natuurlijk coolste technologieën. Directe en nauwe samenwerking onderling is ook hierin ‘a way of life’

Snel weer terug naar de vacature, daar kwam je voor toch!

Als ‘Integratie goeroe’ – Lead Integratie Architect heb je al aardig wat ervaring opgedaan in de wondere wereld die integratie heet. Met jouw ondernemersgeest en passie voor technologie heb je meerdere organisaties geholpen met het oplossen van complexe integratievraagstukken. Jij ontwikkelt wendbare en toekomstbestendige integratievisies en zorgt voor draagkracht door alle stakeholders te betrekken en actief de samenwerking op te zoeken met de DevOps teams. Alle stakeholder, dus jij weet ook derde partijen en leveranciers op de juiste manier te mee te nemen. Je neemt hierin het voortouw en adviseert over nieuwe en bestaande integratie technologieën. Kortom: jij bent de leider, de spil tussen business en IT, de gids, de goeroe, en begeleidt organisaties in de mooie reis richting verdere digitalisering van hun landschap.

Als ‘Integratie goeroe’ – Lead Integratie Architect werk je aan uiteenlopende projecten voor een of meerdere Rubix klanten. Dit doe je in house, vanuit de schuur of gezellig bij de klant op visite, maar net hoe het bij de betreffende klant het beste in te vullen is. Je begrijpt als geen ander de IT-uitdagingen waar klanten voor staan, maar anders dan de gemiddelde adviserende consultant, ga jij verder dan het adviseren van een oplossing, jij begeleidt óók de realisatie van de oplossing! En al kom je onder de Integratie & API practice te vallen, het is fijn als iets af weet – of wil weten – van applicatie modernisatie en data driven oplossingen. Wat vast helemaal goed komt, want je bent niet voor niets een integratie goeroe: jij ziet snel verbindingen tussen verschillende omgevingen en technologieën. Je gaat aan de slag met diverse innovatieve en state-of-the-art technologieën van bijvoorbeeld Red Hat en/of TIBCO op het gebied van API’s, cloud integratie, data en systemen, en mensen en processen. Waar nodig duik jij zelf de inhoud in, want je weet dat je de essentiële schakel tussen onze technisch specialisten en de klant bent. Deze klanten behoren tot de top van het Nederlands bedrijfsleven, het zijn dus uitdagende klussen waar jij je tanden in kan zetten.

Nog snel de zakelijke kant bekijken, nu je er toch bent

Heb je rond de 6 jaar ervaring (of kun je de jaren niet meer tellen) met onderstaande skills en heb je biertjes gedronken binnen de software development faculteit? Of ben je autodidact met de juiste werkervaring? Dan maken we heel graag kennis!


Jouw eigenschappen even op een rijtje:

Van de onderstaande lijst met onderwerpen schrik je in elk geval niet. Zonder aarzeling verdiep jij je in materie die je nog niet kent. Je bent daardoor snel in staat om een gesprek over deze onderwerpen te volgen en je durft inhoudelijke vragen stellen om meer inzicht te krijgen.


Je hebt goed begrip van concepten

· API Management (API)

· Business Process Management (BPM)

· Cloud Integration

· Data Virtualization (DV)

· Event-Driven Architecture (EDA)

· Hybrid Integration Architecture (HIP)

· Internet of Things (IoT)

· Microservice Architecture (MSA)

· Service-Oriented Architecture (SOA)


Aantoonbare ervaring met

· Requirements-/Procesanalyse

· Maken van visualisaties

· Het geven van presentaties

· Met het ontwerpen van proces-, business-, data- en applicatie-integratie oplossingen in complexe omgevingen

· Het opstellen integratie principes, patronen en best practices;


Natuurlijk ook belangrijke eigenschappen

· Een afgeronde HBO of WO opleiding, of autodidact met de juiste werkervaring

· Goede zelfkennis, weten wat je kunt en vooral ook wat je niet kunt

· Sterke affiniteit met techniek

· Analytisch denkvermogen

· Kritisch op kwaliteit, maar waar nodig pragmatisch

· Goede communicatieve en sociale vaardigheden, we praten graag

· Uitstekende stakeholdermanagement vaardigheden

· Ervaring met Agile / DevOps /SAFE;

· De Nederlandse taal is een must naast de Engelse taal;


Bij voorkeur heb je ervaring met de producten van

· Red Hat Fuse

· TIBCO Connect


Wij kunnen je o.a. bieden

· Een gave nieuwe en natuurlijk betaalde hobby

· Een vast basissalaris met een aantrekkelijk percentage per declarabel uur óf gewoon een ‘ouderwets’ (uitstekend) salaris

· Leaseauto óf OV-kaart

· Telefoon

· Laptop (maak een eigen keuze uit diverse modellen)

· Collectieve pensioenregeling, ja we worden allemaal ouder

· 30 vakantiedagen per jaar, even lekker weg

· Twee keer per jaar een gaaf Rubix-uitje incl. partner. Zelf meenemen, partner krijg je niet van ons

· Gezellige collega’s

· Focus op kennisdeling

· Royale opleidingsmogelijkheden

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, odt, rtf, jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.